loader image

Despre noi

Profesionalism si experienta

Phoenix Swim

Clubul este dedicat formării și pregătirii tinerilor înotători, oferindu-le un mediu sigur și susținător în care să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă potențialul maxim.

„Phoenix Swim este un loc special unde pasiunea pentru înot prinde viață. Cu o echipă dedicată de antrenori și un mediu prietenos, ne-am angajat să promovăm dezvoltarea înotului într-un mod distractiv și educațional”

Ce ne diferențiază

Instruitori calificați

Avem o echipă de instruitori cu experiență, dedicați învățării și îmbunătățirii tehnicilor de înot ale membrilor noștri.

Adaptăm antrenamentele la nevoile individuale ale fiecărui înotător, indiferent de nivelul de experiență.

Mediu sigur și curat
Asigurăm un mediu de învățare sigur și curat, unde fiecare membru se poate simți confortabil și în siguranță în apă.
Competiții și evenimente
Pentru cei care doresc să își testeze abilitățile, oferim oportunități de a concura în competiții locale și regionale.
Distracție și prietenie
La Clubul de Înot Phoenix Swim, încurajăm legăturile sociale și prietenii durabile, făcând fiecare antrenament o experiență plină de bucurie.
Siguranta
La Clubul de Înot Phoenix Swim, siguranța este prioritatea numărul unu. Bazinul este monitorizat constant de către personal instruit.
Experienta 15 ani +
Cu o istorie bogată și o reputație solidă în comunitate, Clubul Phoenix Swim oferă o experiență în domeniul înotului pe care poți conta. Am avut bucuria de a vedea numeroși înotători evoluând de la niveluri de începători la niveluri de performanță remarcabile.
Activitati cuprinzatoare
Clubul de Înot Phoenix Swim oferă o gamă largă de activități pentru membrii noștri. În plus față de antrenamentele obișnuite de înot, organizăm sesiuni de înot pentru toate vârstele și nivelurile de experiență
O echipa prietenoasa

Cariera

Vă invităm să vă alăturați echipei noastre extraordinare de profesioniști în domeniul înotului la Clubul Phoenix Swim

În calitate de membru al echipei Clubului Phoenix Swim, veți avea oportunitatea să lucrați cu o gamă variată de înotători, de la cei mici care își încep călătoria în apă la sportivi de performanță dornici să-și atingă obiectivele competitive. Veți experimenta bucuria de a vedea cum oamenii dobândesc încredere în sine și obțin realizări uimitoare în apă.

PHOENIX SWIM
Lasam numerele sa vorbeasca
+
Copii care au invatat sa inoate in 2023
0 +
Copii care au participat in grupele de perfectionare
20 +
Gradinite care au participat la cursuri
0 +
ani de experienta