loader image

SERVICII

Cursuri de inot pentru copii

SERVICIILE NOASTRE

Aqua Bebe

Cursuri de inot pentru Bebelusi

Cursuri de inot destinate bebelusilor incepand cu varsta de 6 luni pana la 3 ani. Acomodare cu apa , activități acvatice , introducerea pas cu pas in tainele înotului.

Initiere inot

Cursuri de inot pentru incepatori

Cursuri destinate copiilor incepand cu varsta de 3 ani dar si adultilor indiferent de varsta, pentru invatarea înotului de la zero.

Perfectionare

Cursuri de inot pentru avansati

O optiune excelenta prin care atat copiii cat si adultii își îmbunătățesc și își rafinează tehnicile și abilitățile în înot.

Recuperare fizica

Recuperare fizica prin inot

Exercițiile de înot ajută la dezvoltarea forței musculare și a flexibilității, contribuind la revenirea la o stare fizică optimă.

INOT PENTRU GRADINITE

Cursuri inot copii la nivel de grup

O optiune special conceputa pentru copii care include activități și tehnică de învățare adaptate nevoilor lor.

CURSURI inot LA DOMICILIU

Cursuri inot la piscina personala

O opțiune excelentă pentru a dezvolta abilitățile de înot ale micuților într-un mediu familiar și confortabil

Cursuri cu incepatori / 01

Grupele de înot pentru copiii mici sunt special create pentru a-i introduce pe cei mici în minunatul univers al înotului. Aceste grupe sunt adaptate vârstei și nivelului de dezvoltare al copiilor și au ca scop principal să ofere o experiență de înot plăcută și sigură.

Cursuri cu avansati / 02

Grupele de înot pentru copiii avansați reprezintă o oportunitate de a dezvolta și îmbunătăți abilitățile de înot la un nivel mai înalt. Aceste grupuri sunt destinate copiilor care au deja cunoștințe solide în înot și care doresc să avanseze în tehnicile lor sau să se pregătească pentru competiții de înot.

Cursuri de natatie / 03

Grupurile de înot pentru performanță sunt destinate înotătorilor avansați și dedicati care doresc să-și dezvolte abilitățile la cel mai înalt nivel și să se angajeze în competiții la nivel înalt. Aceste grupe se concentrează pe antrenamente intensive și tehnică de înaltă calitate, având ca scop atingerea performanțelor excepționale în înot.