loader image

Cursuri de Înot pentru Copii: Pregătirea Perfectă pentru Vacanță

Dacă ești părinte și îți dorești ca micuțul tău să se simtă în largul lui în apă sau dacă ești în căutarea unei activități recreative și sănătoase pentru cel mic, cursurile de înot pentru copii din incinta Bazinului Alexandreea ar putea fi răspunsul perfect pentru tine și familia ta. Cu sezonul de vacanță în față, asigurarea siguranței și distracției în apă este esențială, iar aceste cursuri sunt concepute să ofere exact acest lucru.

Oferim o gamă variată de cursuri adaptate diferitelor niveluri de vârstă și abilități. De la copiii care abia încep să se familiarizeze cu apa până la cei care doresc să își perfecționeze tehnicile de înot, există o clasă potrivită pentru fiecare. Instruitorii experimentați și calificați sunt dedicați să ofere o experiență de învățare sigură, distractivă și eficientă pentru toți participanții.

Unul dintre principalele avantaje ale participării la aceste cursuri este dezvoltarea abilităților de înot și creșterea încrederii în apă pentru copilul tău. Prin lecții progresive și exerciții adaptate, copiii vor învăța tehnici corecte de înot și vor dobândi încredere în propriile capacități într-un mediu controlat și sigur.

Pe lângă beneficiile evidente pentru sănătate și siguranță, înotul este și o activitate recreativă excelentă care poate fi practicată pe tot parcursul vieții. Învățarea abilităților de bază în apă încurajează un stil de viață activ și sănătos și poate crea amintiri de neuitat pentru întreaga familie în timpul vacanțelor la piscină sau la mare.

Cu sezonul de vacanță în apropiere, acum este momentul ideal pentru a înscrie copilul în cursurile de înot oferite in incinta Bazinului Alexandreea. Asigură-te că micuțul tău este pregătit să se bucure de apă în condiții de siguranță și să creeze amintiri minunate în timpul vacanței.

CONTACT

Programari non-stop

Nu ezita să ne contactezi prin formular, indiferent de ora, pentru a te înscrie la cursurile noastre de înot. Vei descoperi că apa este un mediu minunat de explorat, iar noi suntem aici pentru a te ghida și a te ajuta să-ți atingi obiectivele în înot.

Trimite-ne un mesaj

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Acces rapid
  Locuri de parcare
  Locuri in interior (tribune)
  Mai multe bazine de inot
  Vestiare, dusuri etc.

  Durata cursului pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 luni si 2 ani este de 30 de minute.
   Durata cursului pentru copiii cu varste de peste 3 ani este de 40 de minute.
   La cerere putem personaliza abonamentul pentru o durata mai mare.
  Abonamentele au valabilitate fixa de 4 săptămâni.
  Anularea sau reprogramarea unui curs se face cu minim 24h înainte, in caz contrar ședința se considera efectuată.
  Sedintele neefectuate se pot recupera in valabilitatea următorului abonament după plata acestuia.

  Metoda de plata

  CONT : RO14INGB0000999915530262
  Beneficiar: Phoenix Swim Sport SRL

  La detaliile de plata precizati abonamentul ales + locația.

  Locatii
  Bazin inot OTOPENI
  Str. Gării Otopeni 5-11
  Bazin inot Floreasca
  Str. Aviator Popa Marin nr. 2
  Bazin inot ALEXANDREEA
  Bulevardul Basarabia 37-39
  Bazin inot Piata Victoriei
  Strada Buzești nr 14-18
  Piscina inot Snagov
  Șos București-Ploiești nr.129