loader image

Cursuri de Înot pentru Bebeluși în Sectorul 1

În sectorul 1, lângă Piața Victoriei, Clubul Phoenix Swim oferă cursuri  de înot pentru bebeluși. Aceste cursuri sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni și 3 ani și sunt concepute pentru a-i introduce treptat și în siguranță în universul fascinant al înotului.

Ce sunt cursurile de Aqua Bebe?

Cursurile de Aqua Bebe sunt sesiuni de înot adaptate nevoilor și capacităților bebelușilor. Acestea sunt structurate astfel încât să ofere o experiență plăcută și relaxantă atât pentru cei mici, cât și pentru părinți. Instructorii calificați de la Clubul Phoenix Swim utilizează o serie de tehnici și activități acvatice menite să ajute bebelușii să se acomodeze cu apa și să se simtă confortabil în mediul acvatic.

Procesul de Acomodare cu Apa

Acomodarea cu apa este un pas esențial în cursurile de Aqua Bebe. Instructorii folosesc jocuri și exerciții pentru a încuraja bebelușii să exploreze și să se obișnuiască cu senzația de apă. Acest proces este realizat cu răbdare și grijă, asigurându-se că fiecare copil progresează în ritmul său propriu.

Activități Acvatice

Activitățile acvatice sunt o componentă cheie a cursurilor de Aqua Bebe. Acestea includ jocuri interactive, cântece și exerciții care stimulează mișcarea și coordonarea în apă. Fiecare sesiune este o combinație de distracție și învățare, menită să dezvolte încrederea și abilitățile de bază în înot ale bebelușilor.

Pe măsură ce bebelușii se obișnuiesc cu apa și dezvoltă o relație pozitivă cu acest mediu, instructorii încep să introducă elementele de bază ale înotului. Această abordare graduală le permite copiilor să învețe să se miște eficient în apă, să-și controleze respirația și să se simtă în siguranță.

Cursurile de înot pentru bebeluși organizate de Clubul Phoenix Swim, oferă o oportunitate unică pentru cei mici de a descoperi bucuria și beneficiile înotului încă de la o vârstă fragedă. Cu o echipă de instructori dedicați și metode adaptate fiecărui copil, aceste cursuri sunt startul perfect pentru o relație pe termen lung cu înotul.

CONTACT

Programari non-stop

Nu ezita să ne contactezi prin formular, indiferent de ora, pentru a te înscrie la cursurile noastre de înot. Vei descoperi că apa este un mediu minunat de explorat, iar noi suntem aici pentru a te ghida și a te ajuta să-ți atingi obiectivele în înot.

Trimite-ne un mesaj

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Acces rapid
  Locuri de parcare
  Locuri in interior (tribune)
  Mai multe bazine de inot
  Vestiare, dusuri etc.

  Durata cursului pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 luni si 2 ani este de 30 de minute.
   Durata cursului pentru copiii cu varste de peste 3 ani este de 40 de minute.
   La cerere putem personaliza abonamentul pentru o durata mai mare.
  Abonamentele au valabilitate fixa de 4 săptămâni.
  Anularea sau reprogramarea unui curs se face cu minim 24h înainte, in caz contrar ședința se considera efectuată.
  Sedintele neefectuate se pot recupera in valabilitatea următorului abonament după plata acestuia.

  Metoda de plata

  CONT : RO14INGB0000999915530262
  Beneficiar: Phoenix Swim Sport SRL

  La detaliile de plata precizati abonamentul ales + locația.

  Locatii
  Bazin inot OTOPENI
  Str. Gării Otopeni 5-11
  Bazin inot Floreasca
  Str. Aviator Popa Marin nr. 2
  Bazin inot ALEXANDREEA
  Bulevardul Basarabia 37-39
  Bazin inot Piata Victoriei
  Strada Buzești nr 14-18
  Piscina inot Snagov
  Șos București-Ploiești nr.129