loader image

Cursuri de Înot pentru Copii în Bazinul Floreasca: Siguranță și Distracție în Apă

Înotul reprezintă una dintre cele mai sănătoase și plăcute activități pentru copii, oferindu-le multiple beneficii pentru dezvoltarea fizică și mentală. Organizăm cursuri de inot pentru copii în incinta Bazinului Floreasca, asigurând un mediu sigur și prietenos pentru învățarea și perfecționarea tehnicilor de înot, disponibile pe tot parcursul anului.

Cursurile de înot pentru copii ajută la:

Îmbunătățirea Sănătății Fizice și Mentale

 • Reducerea stresului și anxietății: Înotul are un efect relaxant și calmant asupra minții, contribuind semnificativ la reducerea stresului și anxietății la copii.

 • Creșterea stimei de sine: Învățarea tehnicilor de înot și progresul oferă copiilor un sentiment de realizare și încredere în sine.

Socializare și Distracție

 • Dezvoltarea relațiilor sociale: Înotul este o activitate de grup care oferă copiilor ocazia de a interacționa, de a-și face noi prieteni și de a-și dezvolta abilitățile sociale.

 • Activitate recreativă și amuzantă: Înotul devine o sursă principală de distracție, cu jocuri în apă, sărituri în piscină și bucuria de a înota.

Îmbunătățirea Somnului

 • Activitatea fizică intensă, precum înotul, ajută la reglarea somnului. Copiii care practică înotul în mod regulat beneficiază de un somn mai profund și mai odihnitor, contribuind astfel la starea generală de bine și la o mai bună concentrare.

Siguranța și Prevenirea Accidentelor Acvatice

 • Învățarea abilităților de supraviețuire: Cursurile de înot sunt esențiale pentru siguranța copiilor în apă. Însușirea tehnicilor corecte de înot și cunoașterea regulilor de siguranță acvatică pot preveni accidentele și pot salva vieți.

 • Conștientizarea riscurilor: Lecțiile de înot includ educație despre riscurile asociate cu apa și instruirea copiilor despre cum să reacționeze în situații de urgență, sporind vigilența acestora.

Despre Cursurile de Înot

Cursurile de înot organizate la Bazinul Floreasca sunt gândite pentru a răspunde nevoilor fiecărui copil, indiferent de nivelul de experiență.

 • Instruire Personalizată: Instructorii calificați oferă atenție individuală fiecărui copil, adaptând lecțiile în funcție de abilitățile și ritmul de învățare al acestora.

 • Grupe pe Vârste și Niveluri: Copiii sunt împărțiți pe grupe de vârstă și nivel de experiență, asigurând astfel instruirea adecvată pentru fiecare participant.

 • Activități Interactive și Jocuri: Pentru a face lecțiile mai atractive și distractive, instructorii includ jocuri și activități interactive care stimulează interesul copiilor pentru înot.

Program

Cursurile sunt disponibile pe tot parcursul anului, cu sesiuni organizate de mai multe ori pe săptămână.
Cursurile de înot pentru copii oferite în Bazinul Floreasca sunt o investiție valoroasă în sănătatea și dezvoltarea armonioasă a celor mici. Înotul nu doar că aduce bucurie și relaxare, dar dezvoltă și abilități esențiale pentru viață.

CONTACT

Programari non-stop

Nu ezita să ne contactezi prin formular, indiferent de ora, pentru a te înscrie la cursurile noastre de înot. Vei descoperi că apa este un mediu minunat de explorat, iar noi suntem aici pentru a te ghida și a te ajuta să-ți atingi obiectivele în înot.

Trimite-ne un mesaj

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Acces rapid
  Locuri de parcare
  Locuri in interior (tribune)
  Mai multe bazine de inot
  Vestiare, dusuri etc.

  Durata cursului pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 luni si 2 ani este de 30 de minute.
   Durata cursului pentru copiii cu varste de peste 3 ani este de 40 de minute.
   La cerere putem personaliza abonamentul pentru o durata mai mare.
  Abonamentele au valabilitate fixa de 4 săptămâni.
  Anularea sau reprogramarea unui curs se face cu minim 24h înainte, in caz contrar ședința se considera efectuată.
  Sedintele neefectuate se pot recupera in valabilitatea următorului abonament după plata acestuia.

  Metoda de plata

  CONT : RO14INGB0000999915530262
  Beneficiar: Phoenix Swim Sport SRL

  La detaliile de plata precizati abonamentul ales + locația.

  Locatii
  Bazin inot OTOPENI
  Str. Gării Otopeni 5-11
  Bazin inot Floreasca
  Str. Aviator Popa Marin nr. 2
  Bazin inot ALEXANDREEA
  Bulevardul Basarabia 37-39
  Bazin inot Piata Victoriei
  Strada Buzești nr 14-18
  Piscina inot Snagov
  Șos București-Ploiești nr.129